UNIVERSITETI NDERKOMBETAR NE STRUGE KA LIDHUR MARRVESHJE TE RE ERASMUS + ME LOUIS UNIVERSITY, POLONI

15. December. 2017 - 01:50


UNIVERSITETI NDERKOMBETAR NE STRUGE KA LIDHUR MARRVESHJE TE RE ERASMUS + ME LOUIS UNIVERSITY, POLONI

 

Universiteti Nderkombetar Struge ka lidhur marrveshje te re Erasmus =me National Louis University t; Polonise, me te cilen u plotesua akoma me shume oferta e universiteteve ku studentet dhe stafi akademik  te UNS, mund te shkojne ne qendrim akademik ne kuader te Erazmus+ programit. Me marrveshje eshte percaktuar 3student dhe 2 anetare te stafit akademik te UNS te Fakultetit te Shkencave Ekonomike te shkojne ne qendrim atje gjate  nje viti  akademik.  

31. December. 1969 - 17:00

Lajmet e fundit