МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВО СТРУГА СКЛУЧИ НОВ ЕРАЗМУС + ДОГОВОР СО NATIONAL LOUIS UNIVERSITY, ПОЛСКА

15. December. 2017 - 01:50


МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВО СТРУГА СКЛУЧИ НОВ ЕРАЗМУС + ДОГОВОР СО NATIONAL LOUIS UNIVERSITY, ПОЛСКА
Меѓунарониот Универзитет во Струга склучи нов Еразмус + договор со National Louis University, од Полска, со кој дополнително се збогати понудата на универзитети каде студентите и академскиот кадар на МУС може да одат на академски престој во рамките на Еразмус + програмата. Со договорот е предвидена можност 3 студенти и 2 членови на академскиот кадар на МУС од Факултетот за Економски Науки да одат на престој во текот на една академска година. 

31. December. 1969 - 17:00


Lajmet e fundit