URIM ME RASTIN E RAMAZAN BAJRAMIT!

27. June. 2017 - 05:07


URIM ME RASTIN E RAMAZAN BAJRAMIT!

Universiteti Ndërkombëtar në Strugë ua uron festën e madhe të Ramazan Bajramit stafit akademik, studentëve dhe të gjithë besimtarëve të fesë Islame.

Njëkohësisht, në këto ditë festive, UNS u dëshiron të gjithë besimtarëve të ndajnë në mes veti gëzim, paqe dhe mirëqënje bashkë me familjet dhe miqtë e tyre.Urojmë që këto ditë të jenë të mbushura me mirësi, unitet, harmoni dhe mirëkuptim.

 

Për shumë vjet festën e madhe të Ramazan Bajramit!

31. December. 1969 - 17:00

Lajmet e fundit