IT

08. October. 2016 - 00:00

...
Lexo më shumë...

Shkenca Politike

08. October. 2016 - 00:00

...
Lexo më shumë...

Fakulteti i Shkencave Juridike- semester V

08. October. 2016 - 00:00

...
Lexo më shumë...

Fakulteti i Shkencave Juridike- semester V

08. October. 2016 - 00:00

...
Lexo më shumë...

Fakulteti i Shkencave Juridike- semester3

08. October. 2016 - 00:00

...
Lexo më shumë...

Fakulteti i Shkencave Juridike- semester1

08. October. 2016 - 00:00

...
Lexo më shumë...

Fakulteti i shkencave ekonomike

08. October. 2016 - 00:00

...
Lexo më shumë...

Orari i Leksioneve 2015/16- Semestri Veror

01. October. 2016 - 00:00

Fakulteti i Shkencave Ekonomike Fakulteti i Shkencave Juridike Jurisprudence: Viti i I Viti II dhe III Kriminalistike: Viti i I Viti II dhe III Fakulteti i Shkencave Politike Fakulteti i Teknologjisë së...
Lexo më shumë...
Lajmet e fundit